Love Nature

Just another Astra Starter Templates site

La meva història 

Vaig nèixer un 9 de desmembre, i des de llavors, he mantingut una conexió especial amb la meva àvia, que es una part fonamental de la meva infància. 

Tot creixent, vaig passar per differenti grups d’amics sense trovar-me comoda, fins que vaig trobar el meu grup actual a finals de l’ESO. Hem superat junts batxillerat, però aquest any ens hem separat, una etapa molt difícil, que he afrontar amb l’ajuda del meu xicot, conegut a l’estiu. Ara, a l’institut nou, he connectie amb tres noies qu esdevenen el meu dia a dia.

IKER

El meu pilar, es la meva familia i especialment el meu germà bessó amb el que tinc una connexió especial.

HELENA

No oblidem la meva cosina, a germanà que mai vaig tenir. És com el meu bebé i la que em treu un somriure sempre.

Activitats

Al llarg de la meva vida, sempre he estat immersa en diverses activités extraescolars, pers sens dubte, la meva preferids ha estat el hoquei herba. Encara que vai tenir que deixar-ho pel batxillerat.

Els records I les lliçons apreses a la pista segueixen sent part fonamental del meu desenvolupament.

Aspiracions laborals

Les meves aspiraciones laborals ha canviat al llarg del temps. Des de la meva infància, somiava ser model, després dissenyador de moda, criminología, fins arribar a dia d’avui, on el meu desig actual es treballar en centres de menors com psicòloga. Tot i axis el destí ha pres un gir diferent i m’ha portat pel fascinant camí de la creativitat.

ux, design, webdesign-787980.jpg
table, chair, desk-2587598.jpg

Hobbies

Passió gastronómica

MENJAR PREFERIT

Explora amb mi els delicisos Gabors dels kebabs i els autèntics plats japonesos. Descobreix els millors llocs per gaudir d’una experiencia culinaria i deliciosa, però sorbetot econòmica.

TAGLIATELLA

Experimenta un viatge gastronómic, deliciosos plats de tradición italiana amb els esquists sabors de la Tagliatella.

Afinitat amb la naturalessa

AMOR FLORAL

Comparteix amb mi la passió per les flors. Descobreix la diversitat de flors que cautiven el meu cor i com elles es converteixen en una font constant d’ispiració i bellessa.

FASCINACIÓ PEL MAR

Explora la meva atracción pel mar, l’amor per navegar i peli increíbles capvespres. Descobreix l’impacte calmante i inspirador de l’oceà i com aquest conexión amb la natura forma part integral del meu estilo de vida.

Que sona als meus airpods?